Οδηγίες
- Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι, τις βανίλιες, το ξύσμα, τον χυμό λεμονιού, το αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
- Την βάζουμε σε αντικολλητική φόρμα ή σε κανονική που την έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς και ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα.
- Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη για 5 λεπτά να γίνουν σιρόπι.
- Ετοιμάζουμε και σουρώνουμε καλά τον χυμό λεμονιού.
- Αναμειγνύουμε το κρύο σιρόπι με τον χυμό και πριν σερβίρουμε βάζουμε το κρύο ανθρακούχο νερό.
Αφήστε μια απάντηση