Οδηγίες

  1. Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι, τις βανίλιες, το ξύσμα, τον χυμό λεμονιού, το αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  3. Την βάζουμε σε αντικολλητική φόρμα ή σε κανονική που την έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.
  4. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς και ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα.
  5. Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη για 5 λεπτά να γίνουν σιρόπι.
  6. Ετοιμάζουμε και σουρώνουμε καλά τον χυμό λεμονιού.
  7. Αναμειγνύουμε το κρύο σιρόπι με τον χυμό και πριν σερβίρουμε βάζουμε το κρύο ανθρακούχο νερό.