Cup cakes Λεμονιού, ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ , με παγωτό, από τους Μύλους Αγίου Γεωργίου!

Υλικά για τα cupcakes
  • 120 γρ.φαρίνα χωρίς γλουτένη
  • 2 κ.σ.μπέικιν πάουντερ
  • 110 γρ.μαργαρίνη
  • 110 γρ.ζάχαρη
  • 2αυγά
  • 2 κ.γ.χυμό λεμονιού
  • Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
Υλικά για τo σερβίρισμα
  • Παγωτό βανίλια
  • Blueberries
ΣΚΕΥΗ
μπολ
θήκες cupcakes
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Βάζουμε σε ένα μπολ τη φαρίνα χωρίς γλουτένη, το μπέικιν πάουντερ, τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, τα αυγά, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και τα ανακατεύουμε καλά.
  3. Τοποθετούμε στο σκεύος για τα cupcakes τις θήκες και ρίχνουμε κουταλιές του μείγματος στις θήκες.
  4. Ψήνουμε για 15-20 λεπτά περίπου.
  5. Στη συνέχεια τα αφήνουμε σε σχάρα να κρυώσουν και σερβίρουμε με παγωτό βανίλια και blueberries.
  6. Τιπ: βάλτε τα φρέσκα blueberries στην κατάψυξη για μία ώρα για έξτρα δροσιά!

 

 

 

http://alevri.com/recipes/cupcakes-lemonioy-horis-gloyteni-me-pagoto

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *