Μους γιαουρτιού με λεμόνι, από την Ευαγγελία Ταβλαδωράκη και το cookstory.gr!

Ένα δροσερό γλυκάκι που φτιάχνεται με τέσσερα υλικά και σε χρόνο μηδέν. Ένα απίθανο επιδόρπιο, δροσερό και ελαφρύ. Δοκιμάστε το!
Μερίδες : 6μερίδες

Χρόνος Προετοιμασίας: 5   λεπτά

 

 

 

 
Υλικά

250  γρ    κρέμα γάλακτος 35%
150  γρ    γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
5  κουταλιές  άχνη ζάχαρη
4  κουταλιές    χυμό λεμονιού
ξύσμα λεμονιού
τριμμένο μπισκότο προαιρετικά

Οδηγίες

Χτυπάμε την κρέμα με την άχνη στο μίξερ μέχρι να πήξει καλά. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ στο ελάχιστο προσθέτουμε το χυμό και το γιαούρτι και χτυπάμε για ένα λεπτό.
Βάζουμε σε ποτηράκια, αν θέλουμε, τριμμένο μπισκότο και από πάνω τη μους, γαρνίρουμε με ξύσμα λεμονιού. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!

 

 

http://cookstory.gr/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9/

 



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *