Σπιτικό παγωμένο γιαούρτι λεμόνι, από την Επιστημονική Ομάδα του neadiatrofis.gr!

Υλικά 
200γρ χυμό λεμόνι
Ξύσμα από 2 λεμόνια
400γρ ζάχαρη

3 κουταλιές της σούπας κονιάκ
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών

Εκτέλεση 
Αναμιγνύουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού με τη ζάχαρη και το κονιάκ και τα αφήνουμε έτσι για 1 ώρα. Μετά βάζουμε το μίγμα μας σε μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι και χτυπάμε καλά. Βάζουμε το μίγμα σε ένα σιδερένιο μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες, χτυπώντας ξανά το μίγμα ανά μισή ώρα.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr

 

http://www.neadiatrofis.gr/2015/08/spitiko-pagomeno-giaourti-lemoni.html

 

 



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *