VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
ISOSTEVIA(dark chocolate)
myral.gr
IONSWEETS.GR

ΥΛΙΚΑ

  • 230 γρ. cranberries
  • 170 γρ. blueberries
  • 240 ml κρασί Merlot ή κάποιο άλλο κόκκινο κρασί
  • 225 γρ. ζάχαρη
  • 2 κ.γ. κανέλα σκόνη
  • 1 κ.γ. γαρύφαλλο σκόνη
  • Χρόνος Προετοιμασίας 30′
  • Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη

 

Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Αφήνουμε τα υλικά να βράσουν σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μόλις τα υλικά πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20-30 λεπτά μέχρι να μειωθεί ο όγκος των υγρών και να αρχίσει να πήζει η σάλτσα. Μερικά απο τα cranberries είναι φυσιολογικό να έχουν λιώσει. Η σάλτσα θα συνεχίζει να πήζει καθώς θα κρυώνει.

Μεταφέρουμε τη σάλτσα σε γυάλινα βαζάκια και την αφήνουμε να κρυώσει πρίν τη βάλουμε στο ψυγείο.

Μπορεί να διατηρηθεί μέχρι και 2 βδομάδες στο ψυγείο αρκεί να είναι αεροστεγώς κλεισμένο το βαζάκι.

 

http://www.cookbox.gr/basiko-sustatiko/gluka/siropia/marmelada-me-cranberries-blueberries-kai-kokkino-krasi

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *