VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

ΥΛΙΚΑ(για ένα μικρο βάζο)

2 φλιτζάνια τριμμένα καρότα στο μούλτι

χυμό από 4 μεγάλα πορτοκάλια

2 φλιτζάνια ζάχαρη κρυσταλλική

1/2 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σκόνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

Βάλτε σε αντικολλητικό σκεύος τον χυμό και το καρότο σε μέτρια φωτιά.

Μόλις ζεσταθεί ο χυμός ρίξτε την ζάχαρη και ανακατέψτε για να λιώσει η ζάχαρη.

προσθέστε το τζίντζερ.

Αφήστε να βράσει και να συμπυκνωθεί για περίπου 30-40 λεπτά.

Βάλτε την μαρμελάδα σε βάζο,κλείστε το καπάκι  και αφήστε να κρυώσει ανάποδα.

Την συγκεκριμένη μαρμελάδα την έφτιαξα για να διακοσμήσω μια τούρτα καρότου ..

Ήταν ένας πειραματισμός που όμως με εξέπληξε γευστικά..

Υπέροχη γεύση και υφή …

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 
 
https://koykoycook.gr/?p=26613
 
 
image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *