Απίθανη μαρμελάδα καρότο, από την αγαπημένη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ(για ένα μικρο βάζο)

2 φλιτζάνια τριμμένα καρότα στο μούλτι

χυμό από 4 μεγάλα πορτοκάλια

2 φλιτζάνια ζάχαρη κρυσταλλική

1/2 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σκόνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

Βάλτε σε αντικολλητικό σκεύος τον χυμό και το καρότο σε μέτρια φωτιά.

Μόλις ζεσταθεί ο χυμός ρίξτε την ζάχαρη και ανακατέψτε για να λιώσει η ζάχαρη.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

προσθέστε το τζίντζερ.

Αφήστε να βράσει και να συμπυκνωθεί για περίπου 30-40 λεπτά.

Βάλτε την μαρμελάδα σε βάζο,κλείστε το καπάκι  και αφήστε να κρυώσει ανάποδα.

Την συγκεκριμένη μαρμελάδα την έφτιαξα για να διακοσμήσω μια τούρτα καρότου ..

Ήταν ένας πειραματισμός που όμως με εξέπληξε γευστικά..

Υπέροχη γεύση και υφή …

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ..
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

 

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)
 
 
https://koykoycook.gr/?p=26613
 
 
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *