VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

ΥΛΙΚΑ

1 φλ.τσ. ζάχαρη καστανή
1 φλ.τσ. σταφίδες
1/2 φλ.τσ. χυμό πορτοκάλι
1 φλ.τσ. καρύδια χοντροκομμένα
1 βανίλια
1 κ.γ. κανέλα
1 φλ.τσ. ελαιόλαδο
1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει
4 μήλα
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
1 σφηνάκι κονιάκ (προαιρετικά)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Ανακατεύουμε με το χυμό λεμονιού.Χτυπάμε τη ζάχαρη με το ελαιόλαδο.Προσθέτουμε το χυμό πορτοκάλι τη βανίλια, την κανέλα και το αλεύρι ώσπου να γίνει πηκτός χυλός. Ρίχνουμε τα μήλα ,τις σταφίδες και τα καρύδια μέσα στο μείγμα του χυλού και ανακατεύομε καλά.
Στρώνουμε το ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Ρίχνουμε επάνω κουταλιές από το μείγμα με απόσταση 3 εκ.
Ψήνουμε τα μηλοπιτάκια σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά περίπου ή ώσπου να φουσκώσουν και να ροδίσουν ομοιόμορφα.
Σερβίρονται κρύα, πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη και κανέλα!

Καλή επιτυχία <3

Φωτογραφία του χρήστη Μαγειρευοντας με την "L".
image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *