Μηλοτηγανίτες της “L”, από την Ελευθερία Μπουτζά και το “Μαγειρεύοντας με την L”!
Υλικά
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κ.σ. ζάχαρη καστανή
1 αυγό
300 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
3 κ.σ. λυωμένο φυτικό βούτυρο
1 μήλο καθαρισμένο και πολτοποιημένο στο μπλέντερ
κανέλλα ….ζάχαρη άχνη …
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπόλ.
Βαζουμε ελαιόλαδο να κάψει ……παίρνουμε κουταλιές απο το μίγμα μας και τηγανίζουμε για μερικά λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα οι μηλοτηγανίτες μας. Τις αφήνουμε για μερικά λεπτά σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.
Καλή επιτυχία!
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Μίνι Τηγανίτες μπανάνας ΜΕ 2 ΥΛΙΚΑ, από την Διαιτολόγο -Διατροφολόγο Σταυρούλα Κρίκη και το Healthy...
Τηγανίτες νηστίσιμες με μέλι και καρύδια, από το icookgreek.com!
Dutch baby με γάλα καρύδας και φράουλες, από την Ιωάννα Σταμούλου και το sweetly!
Τηγανίτες της γιαγιάς, από την Αργυρώ μας!
Τηγανίτες με μύρτιλα (blueberries) και κρέμα τυρί, από την Μπέττυ μας και το "Taste of life by Betty...
Τηγανίτες σοκολάτας με σάλτσα σοκολάτας, μπανάνες και ξηρούς καρπούς, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και...
Αφήστε μια απάντηση