Creta Carob

Πολύ απλά και γρήγορα, ετοιμάζουμε παραδοσιακή Πάστα Φλώρα, Χωρίς Γλουτένη!

Θα χρειαστούμε:
1 ζύμη για τάρτες (βλ. http://e-nutritioncode.gr/…/zimi-gia-tartes-choris-glouteni/ )
480γρ. μαρμελάδα βερίκοκο (ή άλλη γεύση της επιλογής μας)

 

Και ετοιμάζουμε:
Με τα 2/3 της ζύμης καλύπτουμε μία βάση για τάρτες. Απλώνουμε ομοιόμορφα τη μαρμελάδα και με την υπόλοιπη ζύμη πλάθουμε κορδόνια (ή λωρίδες) και τα τοποθετούμε σχηματίζοντας ρόμβους πάνω στην πάστα φλώρα. Ψήνουμε την όμορφη τάρτα μας για 30′ – 40′ σε μέτριο φούρνο. Περιμένουμε (προσπαθούμε τουλάχιστον…)να κρυώσει πριν σερβίρουμε.

 

Καλή επιτυχία!

 

https://www.facebook.com/enutritioncode/photos/a.1858098291082901.1073741829.1854735291419201/2036107753281953/?type=3&theater

http://e-nutritioncode.gr/shop/alevri/orgran-etimo-migma-gia-keik-sokolatas-doro-orgran-migma-gia-tartes/

 

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *