VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Πανεύκολη συνταγή για μια δροσερή , αέρινη, μοσχομυριστή μους!

Υλικά

1 κουτί γάλα εβαπορέ παγωμένο

3/4 φλυτζανιού ζάχαρη

1 ζελέ λεμόνι

1 φλυτζάνι ζεστό νερό

μισό φλυτζάνι χυμό λεμονιού

ξύσμα λεμονιού

 

Εκτέλεση

Διαλύω το ζελέ στο ζεστό νερό και ρίχνω το χυμό λεμονιού.

Το βάζω στο ψυγείο να κρυώσει, αλλά όχι να παγώσει.

Χτυπώ το παγωμένο γάλα με τη ζάχαρη στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ για 15 με 20 λεπτά.

Ρίχνω μέσα το μισοπαγωμένο ζελέ και το ξύσμα το χτυπώ λίγο ακόμα και το βάζω στο ψυγείο.

Γαρνίρω με φέτες λεμόνι.

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση!

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *