VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Ένα πολύ δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο !

  • 1 κιλό γιαούρτι με όλα τα λιπαρά στραγγισμένο
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • Ξύσμα από 2 λεμόνια
  • 200 γρ. μπισκότα βουτύρου αλεσμένα
  • 1 κούπα βύσσινο
  • Δυόσμο για ντεκόρ
Οδηγίες
  1. Εκτός από το βύσσινο και τον δυόσμο, όλα τα άλλα τα ανακατεύουμε στο πολυμίξερ για 3 λεπτά
  2. Βάζουμε το μίγμα σε ποτήρια, από πάνω το βύσσινο και γαρνίρουμε  με φυλλαράκια από δυόσμο
από Bianka,
image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *