VIAP-PASTILIES(SUGAR-FREE)
AUBADE(Paris)
Bolero-Biodiet

Είναι το φρούτο που πρωταγωνιστεί αυτήν την περίοδο. Φτιάξτε αυτά τα μάφιν με σταφύλι και απολαύστε τα με το πρωινό σας.

Υλικά για 12 περίπου μάφιν

2 ½ φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 αυγά
1 φλιτζ. ζάχαρη
1 φλιτζ. γάλα
2 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.γ. βανίλια
1 φλιτζ. βούτυρο
1 ½ φλιτζ. σταφύλια της αρεσκείας σας

Εκτέλεση

1. Σε ένα βαθύ πιάτο βάζετε τα αυγά και τα χτυπάτε καλά με ένα πιρούνι.

2. Σε  ένα μπολ ρίχνετε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ. Κάνετε μια λακκούβα στη μέση, όπου προσθέτετε το γάλα, τα αυγά, τη βανίλια και το βούτυρο, αφού προηγουμένως το έχετε λιώσει.

3. Ανακατεύετε καλά μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα.

4. Προσθέτετε τα σταφύλια και ανακατεύετε απαλά.

5. Μοιράζετε τη ζύμη σε λαδωμένα φορμάκια. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180° C για 20′, τα αφήνετε λίγο να κρυώσουν και σερβίρετε.

 

 

http://omorfamystika.gr/diet/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%BC%CE%AC%CF%86%CE%B9%CE%BD-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *