Πανεύκολη τούρτα φράουλα με 4 μόνο υλικά, από το sokolatomania.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μια υπέροχη,  ελαφριά τούρτα με λαχταριστές φράουλες  και αφράτη λευκή κρέμα.   Την ξεχωριστή γεύση δίνει το εξαιρετικό, αρωματικό ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΕΡΜΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ.

Χωρίς χρόνο αναμονής, ψήσιμο , και σύνθετες διαδικασίες , θα γίνει η αγαπημένη επιλογή μικρών και μεγάλων!

 

Υλικά

μία τριπλή συσκευασία με έτοιμο παντεσπάνι για τούρτες

3 φάκελλοι  CORNET  MORFAT  ( δηλαδή αγοράζουμε 2 κουτιά, κάθε κουτί έχει μέσα 2 φακέλλους)

550 ml κρύο γάλα φρέσκο πλήρες

4 κουταλιές σούπας  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΕΡΜΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ και λίγο ακόμη για την διακόσμηση στο τέλος.

petimezi-bottle

Μπορείτε να παραγγείλετε το  εξαιρετικό ΑΘΕΡΜΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ στο :  https://tinyurl.com/y48ukfum

 

Οδηγίες

Πλένουμε καλά τις φράουλες , τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας  τις  σκεπάζουμε με ένα ακόμη φύλο χαρτιού και  τις σκουπίζουμε πολύ καλά  ώστε να μην έχουν καθόλου νερό.

Κόβουμε μερικές φράουλες σε λεπτές φέτες και τις κρατάμε στην άκρη για τη διακόσμηση.

 

FR-PRER-FRAOULES

Κόβουμε τις υπόλοιπες φράουλες σε μικρές φετούλες  σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα 4 κουταλιές σούπας  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΕΡΜΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ.  Ανακατεύουμε ελαφρά.

Μετά από περίπου 15 λεπτά στραγγίζουμε τις φράουλες σε ένα σουρωτήρι και κρατάμε το ζουμί σε ένα φλυτζάνι.

Εν τω  μεταξύ, μέχρι να στραγγίξουν οι φράουλες,   τοποθετούμε  στο μπολ του mixer 350  ml   πολύ κρύο γάλα ,  ρίχνουμε μέσα τα  2 από τα 3 φακελάκια CORNET MORFAT  και χτυπάμε  για 5 λεπτά στην πιο δυνατή ταχύτητα.

Σταματάμε το mixer και ρίχνουμε μέσα στην σαντιγί τις στραγγισμένες φράουλες. Ανακατεύουμε πολύ απαλά μέχρι να ενσωματωθούν .

Σε μια στρογγυλή πιατέλα τοποθετούμε την πρώτη βάση.

Την αλείφουμε με ένα πινέλο σε όλη της  την επιφάνεια με  λίγο από το  ζουμί από τις φράουλες.

 

tf1

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Απλώνουμε πάνω στην βάση το μισό μίγμα.

Τοποθετούμε από πάνω την δεύτερη βάση. Την αλείφουμε με το πινέλο με το ζουμί

Απλώνουμε το υπόλοιπο μίγμα.

tf2

 

Τοποθετούμε από πάνω την τρίτη βάση.

tf3

 

Την αλείφουμε με το πινέλο με το ζουμί.

Στο μπολ του mixer  βάζουμε το τρίτο  φακελάκι με τα 200 ml  κρύο γάλα  και 1, 2 κουταλιές  ζουμί από τις φράουλες.  Χτυπάμε για 5 λεπτά και στην δυνατή ταχύτητα.

 

Καλύπτουμε την τρίτη βάση με την κρέμα σαντιγί.

Γαρνίρουμε με τις φέτες από τις φράουλες.

 

tf5

Με ένα πινελάκι αλείφουμε τις φράουλες με λίγο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΕΡΜΟ ΠΕΤΙΜΕΖΙ ΚΑΡΑΓΓΕΛΗ.

 

Το γλυκό μας είναι έτοιμο. Τοποθετούμε για λίγο στο ψυγείο και  μπορούμε άμεσα  να το απολαύσουμε.

Καλή επιτυχία!

tf6tf7

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *