DDD(winter2017)
Bolero-Biodiet

Υλικά

  • 250 γρ. κρέμα γάλακτος/ φυτική κρέμα
  • 100 γρ. γάλα
  • 2 γρ. στέβια
  • 1 βανίλια
  • 8- 10 γρ. ζελατίνες

Για τη σάλτσα

125 γρ. φράουλες

1/ 2 kg στέβια

40 γρ. νερό

Εκτέλεση: Μουλιάζουμε σε κρύο νερό τα φύλλα ζελατίνης. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα, ανακατεύοντας μ’ ένα σύρμα. Σ’ ένα μπολ έχουμε βάλει το γάλα, τη στέβια και τη βανίλια. Αφού πάρει βράση η κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τα φύλλα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσουν. Έπειτα περνάμε τη ζεστή κρέμα στο μπολ με το γάλα. Για τυχόν φουσκάλες από την ανάδευση του μείγματος, καλύπτουμε με μία μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο για δέκα λεπτά. Φορμάρουμε στα ποτήρια μας και το αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει. Βράζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας μέχρι να χυλώσει.

 

 

Θαλής Παναγιώτου – Eιδικός Διατροφολόγος και Personal Trainer
(Διαιτολογικό Γραφείο: Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα, 210 9960989)

 

http://www.mypersonaltrainer.gr/

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.