Οδηγίες
- Αναμειγνύουμε το φυτικό γάλα με την ζάχαρη και το άνθος αραβοσίτου.
- Τα βάζουμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε να γίνουν κρέμα.
- Όταν είναι έτοιμη την κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με την βανίλια.
- Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε να κρυώσει.
- Κάνουμε τα νηστίσιμα μπισκότα σκόνη.
- Προσθέτουμε την λιωμένη μαργαρίνη και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε ως βάση το μείγμα με τα μπισκότα σε 12 χάρτινες κάψουλες.
- Για μεγαλύτερη ευκολία τα βάζουμε σε μεταλλικές θήκες.
- Μπορούμε τα τις αφήσουμε ίσιες ή να δημιουργήσουμε κοιλότητες.
- Τοποθετούμε την χλιαρή κρέμα και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Σερβίρουμε με φρούτα, γλυκά και σιρόπια της επιλογής μας.
Αφήστε μια απάντηση