Οδηγίες

  1. Στο κρύο γάλα διαλύουμε την ζάχαρη, το κορν φλάουρ και τα βάζουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά.
  2. Όταν πάρουν θερμοκρασία προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε μέχρι που να πήξουν. Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και τις βανίλιες.
  3. Στο θρυμματισμένο μπισκότο ενσωματώνουμε το λιωμένο βούτυρο και το γάλα. Σε ατομικά τσέρκια ή μεγάλη φόρμα απλώνουμε για βάση το μπισκότο και στρώνουμε το καλά. Καλύπτουμε περιμετρικά με λεπτές φέτες από φράουλες και γεμίζουμε με κρύα κρέμα.
  4. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες. Σε ένα τηγάνι βάζουμε τις φράουλες μαζί με την ζάχαρη. Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό για 5 λεπτά και τα ρίχνουμε στην καυτή σάλτσα.
  5. Όταν το μείγμα γίνει χλιαρό σκεπάζουμε τα γλυκά μας με την σάλτσα και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι που το ζελέ να σταθεροποιηθεί. Τα ξεφορμάρουμε με προσοχή πριν τα σερβίρουμε.