Creta Carob
BOLERO-BIODIET

ΥΛΙΚΑ
2 γκρέϊπφρουτ
2 μπανάνες κομμένες σε ροδέλες
2 κ.σ. μέλι
2 κ.γ. κανέλα σκόνη

Χρόνος Προετοιμασίας 15′
Βαθμός Δυσκολίας Εύκολη
Αριθμός ατόμων 4 άτομα

Προθερμάινουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς C με τη σχάρα στην πάνω θέση.

Κόβουμε στη μέση τα γκρέιπφρουτ και με ένα κοφτερό μαχαίρι διαχωρίζουμε το εσωτερικό απο τη φλούδα.

Περιχύνουμε το κάθε μισό με 1 κ.γ. μέλι, φετούλες μπανάνας και λίγη κανέλα.

Τοποθετούμε τα γκρέιπφρουτ σέ ένα ταψί και τα ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσέχουμε κατα τη διάρκεια του ψησίματος ώστε να μην καούν.

http://www.cookbox.gr/basiko-sustatiko/frouta/pshta-gkreipfrout-me-meli-kai-mpananes

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *