Κεκάκια πορτοκαλιού με γλάσο πορτοκάλι, από την Ελευθερία Μπούτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ

250 γρ μαργαρινη
1 φλ.τσ. ζαχαρη καστανη
4 αυγα
1 πακετο αλευρι που φουσκωνει
1 φλ τσ χυμο πορτοκαλι
2 βανιλιες
1 φακελακι μπεικιν
ξυσμα πορτοκαλιου

γλασσο πορτοκαλιου

1 φλ τσ ζάχαρη άχνη
3 1/2 κ σ χυμος πορτοκάλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπαμε στο μιξερ το βουτυρο με τη ζαχαρη και συνεχιζουμε ριχνοντας ολα τα υλικα σταδιακα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Βουτυρωνουμε μια φορμα κεικ η μικρα φορμακια και ριχνουμε το μιγμα.

Ψηνουμε στους 180 βαθμους για μια ωρα περιπου αν ειναι σε φορμα κεικ η για 20 λεπτα αν ειναι σε μικρα φορμακια.

Ετοιμαζουμε το γλασσο και μολις τα βγαλουμε απο το φουρνο τα περιχυνουμε .

 

Καλη επιτυχια <3

Φωτογραφία του χρήστη Μαγειρευοντας με την "L".
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *