Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Αφράτα πεντανόστιμα μπισκοτάκια με σταγόνες σοκολάτας και άρωμα πορτοκαλιού.

Υλικά
  • 240 γραμμάρια μαργαρίνη σοφτ.
  • 3/4 κούπας ζάχαρη.
  • Ξύσμα ενός πορτοκαλιού.
  • Χυμό ενός πορτοκαλιού.
  • 1 σακουλάκι σταγόνες σοκολάτας.
  • 2&1/2 -3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει.
Οδηγίες
  1. Αφήνουμε το βούτυρο να μαλακώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να ασπρίσει και να αφρατέψει.
  2. Προσθέτουμε στο μείγμα το ξύσμα πορτοκαλιού και τον χυμό εναλλάξ με το αλεύρι.
  3. Κάνουμε μια πολύ απαλή ζύμη και πλάθουμε μικρά μπαλάκια. Τα πατάμε ελαφρά να πλατύνουν και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί φούρνου.
  4. Ψήνουμε στους 170 με αέρα για 20 περίπου λεπτά.

 

 

Προστέθηκε από tzeni.masterchef

 

 

http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/mpiskotakia-sokolata-portokali.html

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *