Νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού, ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, από το E-nutritioncode!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Θα χρειαστούμε:
1kg Orgran αλεύρι που φουσκώνει μόνο του   (Παραγγείλτε το εύκολα και γρήγορα στο: http://e-nutritioncode.gr/prosfores/ )
2 φλιτζάνια λάδι
200γρ Οrgran υποκατάστατο γλουτένης    (Παραγγείλτε το εύκολα και γρήγορα στο: http://e-nutritioncode.gr/prosfores/ )
1 2/3 φλιτζ. χυμό πορτοκάλι
1 1/3 φλιτζ. ζάχαρη
Ξύσμα από 2-3 πορτοκάλια

 

 

Και ετοιμάζουμε:
Αναμιγνύουμε το αλεύρι με το υποκατάστατο γλουτένης. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάδι, τον χυμό τη ζάχαρη και το ξύσμα. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το μείγμα του αλευριού & ζυμώνουμε έως ότου να έχουμε ομοιόμορφη και μαλακή ζύμη. Πλάθουμε τα κουλουράκια στο σχήμα που επιθυμούμε (ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κουπ πατ) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C στον αέρα για 20’ περίπου.

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Βρείτε στις προσφορές μας το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του & το υποκατάσταστο γλουτένης. http://e-nutritioncode.gr/prosfores/

 

https://www.facebook.com/enutritioncode/photos/a.1858098291082901.1073741829.1854735291419201/2024537881105607/?type=3&theater

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *