Νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού, ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ, από το E-nutritioncode!

Θα χρειαστούμε:
1kg Orgran αλεύρι που φουσκώνει μόνο του   (Παραγγείλτε το εύκολα και γρήγορα στο: http://e-nutritioncode.gr/prosfores/ )
2 φλιτζάνια λάδι
200γρ Οrgran υποκατάστατο γλουτένης    (Παραγγείλτε το εύκολα και γρήγορα στο: http://e-nutritioncode.gr/prosfores/ )
1 2/3 φλιτζ. χυμό πορτοκάλι
1 1/3 φλιτζ. ζάχαρη
Ξύσμα από 2-3 πορτοκάλια

 

 

Και ετοιμάζουμε:
Αναμιγνύουμε το αλεύρι με το υποκατάστατο γλουτένης. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάδι, τον χυμό τη ζάχαρη και το ξύσμα. Προσθέτουμε σιγά-σιγά το μείγμα του αλευριού & ζυμώνουμε έως ότου να έχουμε ομοιόμορφη και μαλακή ζύμη. Πλάθουμε τα κουλουράκια στο σχήμα που επιθυμούμε (ή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κουπ πατ) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C στον αέρα για 20’ περίπου.

 

Βρείτε στις προσφορές μας το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του & το υποκατάσταστο γλουτένης. http://e-nutritioncode.gr/prosfores/

 

https://www.facebook.com/enutritioncode/photos/a.1858098291082901.1073741829.1854735291419201/2024537881105607/?type=3&theater

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *