Νηστίσιμο κέικ πορτοκαλιού με κανέλα και Pyure Stevia, από την stevia Pyure Greece και τo naturalbuys.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

ΥΛΙΚΑ
1 κούπα λάδι
1 φλιτζάνι ζάχαρη Pyure Stevia
2 κουταλιές ξύσμα πορτοκαλιού
4 1/2 κούπες αλεύρι
4 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
2 κουταλάκια κανέλλα
1/2 κουταλάκι γαρύφαλλο
1 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού
2/3 κούπας κονιάκ ή ρούμι
3/4 κούπας σταφίδες ξανθές και μαύρες
3/4 κούπας λεπτοαλεσμένα καρύδια


Χρόνος προετοιμασίας: 15
Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Χτυπήστε το λάδι με τη Pyure Στεβια και το ξύσμα στο μίξερ, στη δυνατή ταχύτητα, να πήξει. Στο μεταξύ, κοσκινίστε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τα μυρωδικά. Ανακατέψτε το χυμό πορτοκαλιού με το κονιάκ. Χαμηλώστε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέστε σε δόσεις, εναλλάξ το μίγμα του αλευριού και του πορτοκαλιού. ´Όταν τελειώσουν τα υλικά, σταματήστε το μίξερ, ρίξτε κι ανακατέψτε τις σταφίδες και τα καρύδια και αδειάστε το μίγμα σε καλά λαδωμένη φόρμα κέικ, που να χωράει 10 κούπες νερό. Ψήστε το κέικ στους 175 βαθμούς Κελσίου για 1 ώρα ή ώσπου όταν βυθίζετε μια ξύλινη φουρκέτα στο κέντρο, αυτή να βγαίνει καθαρή και στεγνή. Αφήστε το κέικ να σταθεί 5′ και αναποδογυρίστε το σε πιατέλα.( Πασπαλίστε το με ζάχαρη άχνη ή αλείψτε το με γλάσο πορτοκαλιού.)

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 


PYURE STEVIA
www.naturalbuys.gr   
 210 5226088 ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Φωτογραφία του χρήστη Stevia pyure greece.
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *