Bolero-Biodiet
Συνταγή: Litsa Zarifi
Υλικά
  • 3/4 κούπας λευκό αμύγδαλο, τριμμένο
  • 3/4 κούπας ινδοκάρυδο και επιπλέον για επικάλυψη
  • 1/3 κούπας κρέμα καρύδας ή χυμό πορτοκάλι
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 2 κουτ. γλυκού κακάο
  • 2 κουτ. γλυκού χαρουπάλευρο ή κακάο
  • 2 κουτ. γλυκού λάδι καρύδας, λιωμένο
  • 2 κουτ. σούπας κοφτές μέλι
  • 1/2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Οδηγίες παρασκευής
  1. Βάζουμε όλα τα υγρά υλικά στο multi.
  2. Προσθέτουμε τα στερεά υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη.
  3. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν.
  4. Όταν παγώσουν τα τρουφάκια, τα ρολάρουμε σε τριμμένη καρύδα και πασπαλίζουμε με ξύσμα πορτοκαλιού.

http://www.dairy-free.eu/coconut-orange-truffles/

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *