Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά

2 φλ χυμο μανταρινιου 3 φλ νερο 250 γρ σιμιγδαλι χονδρο 50 γρ ξερη καρυδα 40 γρ στεβια 2 καψουλες βανιλινη ξυσμα απο 3 μανταρινια

Εκτέλεση

Βαζουμε ολα τα υλικα σε μια κατσαρολα ανακατευοντας μεχρι το μιγμα να ερθει σε σημειο βρασμου και να πηξει.Οταν αρχισει να κανει φουσκαλες ο χαλβας ειναι ετοιμος.Βαζουμε σε μια φορμα η σε ατομικα φορμακια και αφηνουμε μεχρι να κρυωσει. Σερβιρουμε ξεφορμαροντας και πασπαλιζοντας με ξερη καρυδα .
καλη επιτυχια  !!
image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *