Χαλβάς μανταρινάτος με καρύδα και στέβια της “L” από την Ελευθερία Μπουτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!
Υλικά
2 φλ χυμο μανταρινιου 3 φλ νερο 250 γρ σιμιγδαλι χονδρο 50 γρ ξερη καρυδα 40 γρ στεβια 2 καψουλες βανιλινη ξυσμα απο 3 μανταρινια
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Εκτέλεση
Βαζουμε ολα τα υλικα σε μια κατσαρολα ανακατευοντας μεχρι το μιγμα να ερθει σε σημειο βρασμου και να πηξει.Οταν αρχισει να κανει φουσκαλες ο χαλβας ειναι ετοιμος.Βαζουμε σε μια φορμα η σε ατομικα φορμακια και αφηνουμε μεχρι να κρυωσει. Σερβιρουμε ξεφορμαροντας και πασπαλιζοντας με ξερη καρυδα .
καλη επιτυχια !!
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Ζουμερό Κέϊκ μανταρινιού ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ, από τη Αρετή Βαρδάκα και το Bonappetit!.
Σιροπιαστά Κεκάκια Μανταρινού Συγκλονιστικά- Tangerine Syrup Cupcakes (VIDEO), by Stratos Petrou- B...
Σοκολατόπιτα με άρωμα μανταρινιού και βάση από μπάρες, από τον Λάμπρο Βακιάρο και το olivemagazine.g...
Τούρτα μανταρίνι από την Μπέτυ μας και το "Taste of life by Betty" !
Μανταρινόπιτα, από το ola-nistisima.gr!
Καταπληκτικός, πανεύκολος, ελαφρύς Xαλβάς τύπου Φαρσάλων με λεμόνι , από το sokolatomania.gr!
Αφήστε μια απάντηση