Χαλβάς μανταρινάτος με καρύδα και στέβια της “L” από την Ελευθερία Μπουτζα και το “Μαγειρεύοντας με την L”!
Υλικά
2 φλ χυμο μανταρινιου 3 φλ νερο 250 γρ σιμιγδαλι χονδρο 50 γρ ξερη καρυδα 40 γρ στεβια 2 καψουλες βανιλινη ξυσμα απο 3 μανταρινια
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Εκτέλεση
Βαζουμε ολα τα υλικα σε μια κατσαρολα ανακατευοντας μεχρι το μιγμα να ερθει σε σημειο βρασμου και να πηξει.Οταν αρχισει να κανει φουσκαλες ο χαλβας ειναι ετοιμος.Βαζουμε σε μια φορμα η σε ατομικα φορμακια και αφηνουμε μεχρι να κρυωσει. Σερβιρουμε ξεφορμαροντας και πασπαλιζοντας με ξερη καρυδα .
καλη επιτυχια !!
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολατάκια με φλούδες μανταρινιού και αμύγδαλα από το epaggelmagynaika.gr!
Νηστίσιμος Κορμός σοκολάτας με χαλβά, φουντούκια και σταφίδες, από την Ιωάννα Σταμούλου και το Olive...
Τούρτα μανταρίνι από την Μπέτυ μας και το "Taste of life by Betty" !
Πανεύκολο fudge με μανταρίνι, αμύγδαλα και φυστίκια, η με καρύδια, από το sokolatomania.gr!
Κορμός (μωσαϊκό) με χαλβά, από την Εύα Κατραμίδου και το evicita.gr!
Μανταρινάτο με 3 μόνο υλικά, από την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το omorfamystika.gr!
Αφήστε μια απάντηση