” Ροδαλευριά ” από την Ελευθερία Μπουτζα και το ¨Μαγειρεύοντας με την L”!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 φλ τσ χυμο ροδι 
4 κσ κορν φλαουερ
2 κσ καστανη ζαχαρη
λιγη κανελλα 

Βραζουμε σε κατσαρολακι σε χαμηλη φωτια το χυμο ροδιου με το κορν φλαουερ μεχρι να πηξει.Το τραβαμε στην ακρη και ριχνουμε τη ζαχαρη ,ανακατευουμε μεχρι να λυωσει η ζαχαρη και σερβιρουμε με κανελλα και μερικα σπορια ροδιου.

Η συνταγη ειναι της φιλης Efi Karampali απο ‘ την L’ for Lite  https://www.facebook.com/groups/198548973677355/

καλη επιτυχια 

 

 

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.871253202909666.1073741899.664704013564587/871253239576329/?type=1&theater

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *