Creta Carob
BOLERO-BIODIET

2 φλ τσ χυμο ροδι 
4 κσ κορν φλαουερ
2 κσ καστανη ζαχαρη
λιγη κανελλα 

Βραζουμε σε κατσαρολακι σε χαμηλη φωτια το χυμο ροδιου με το κορν φλαουερ μεχρι να πηξει.Το τραβαμε στην ακρη και ριχνουμε τη ζαχαρη ,ανακατευουμε μεχρι να λυωσει η ζαχαρη και σερβιρουμε με κανελλα και μερικα σπορια ροδιου.

Η συνταγη ειναι της φιλης Efi Karampali απο ‘ την L’ for Lite  https://www.facebook.com/groups/198548973677355/

καλη επιτυχια 

 

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.871253202909666.1073741899.664704013564587/871253239576329/?type=1&theater

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *