Cheesecake με ρόδι, από την Αλλατίνη – Χειρονομία αγάπης!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Μην σπάσεις το ρόδι, βάλτο στο cheesecake σου!

 

Υλικά
18 μπισκότα digestive Αλλατίνη, θρυμματισμένα
155 γρ. βούτυρο, λιωμένο
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
226 γρ. κρέμα τυριού
395 γρ. ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
1/4 φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού
1 και 1/2 κουταλάκια του γλυκού ξύσμα λεμονιού
1 και 1/2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1/3 του φλιτζανιού σπόρους ροδιού

 


Εκτέλεση

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.


Τοποθετήστε τα θρυμματισμένα μπισκότα σε ένα μπολ, προσθέστε το λιωμένο βούτυρο και τη ζάχαρη και ανακατέψτε καλά μέχρι το μείγμα σας να γίνει σαν βρεγμένη άμμος.

Ρίξτε το μείγμα σας σε ένα στρογγυλό ταψί, αφού πρώτα έχετε τοποθετήσει αντικολλητικό χαρτί, πιέστε το μείγμα στη βάση του ταψιού σας. Καλύψτε την κρούστα με μια πλαστική μεμβράνη και βάλτε το στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Στο μίξερ, χτυπήστε την κρέμα τυριού και στη συνέχεια προσθέστε το ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα. Προσθέστε το χυμό λεμονιού, το ξύσμα λεμονιού και το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατέψτε καλά. Ρίξτε την κρέμα τυριού στην κρούστα σας και στη συνέχεια καλύψτε το γλυκό σας με μια πλαστική μεμβράνη. Βάλτε το στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον.
Μόλις είναι έτοιμο το γλυκό σας, διακοσμήστε το με τους σπόρους ροδιού και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *