DDD(winter2017)
Bolero-Biodiet
Μερίδες:8
Χρόνος προετοιμασίας:15′
Χρόνος μαγειρέματος:5′
Έτοιμο σε:60′

 

Διαδικασία

Βάζετε τα καθαρισμένα αχλάδια στο μπλέντερ για να τα πολτοποιείτε.

Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό, τη στέβια και το γάλα σε σκόνη και ανακατεύετε έως ότου βράσουν.

Αφού βράσει το μίγμα, το αδειάζετε στο μπλέντερ με τα αχλάδια και χτυπάτε μέχρι τα υλικά του τελικού μίγματος να ομογενοποιηθούν. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο να παγώσει καλά.

Τέλος, βάζετε το μίγμα στην παγωτομηχανή και το δουλεύετε μέχρι να πήξει. Το μεταφέρετε σε σκεύος κατάλληλο και το συντηρείτε στην κατάψυξη μέχρι να το σερβίρετε.

 

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.