Käsekuchen με φρούτα από την Bianka και τις “Μαγειρικές Διαδρομές” !


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ένα απίθανο γλυκό με φρούτα και κρέμα, πού ψήνεται στο φούρνο!

Συστατικά

Ζύμη κρεμπελ

  • 250 γρ. ζαχαρη
  • 500 γρ. αλευρι
  • 2 βανιλιες
  • 1 φακελάκι μπέικιν
  • 2 αυγά
  • 250 γρ. μαργαρίνη η βούτυρο πολυ μαλακό

Γέμιση

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

  • 1 κιλό 10% πολυ καλα στραγγιστό γιαούρτι με όλα τα λιπαρά
  • 300 γρ. ζάχαρη
  • 1 φακελάκι κρέμα άνθος αραβοσίτου γεύση βανίλιας ( από αυτήν που την βράζουμε )
  • 2-3 κ. σ. σιμιγδάλι ψιλό
  • 2 αυγα
  • Ξύσμα από 1 λεμόνι
  • Χύμα απο 1 λεμόνι
  • 2 βανίλιες
  • 1 κιλό Φρουτα φρέσκα κομμένα σε φέτες ο,τι έχουμε, εγω εβαλα επανω νεκταρινια, ροδάκινα, βερυκοκα
Οδηγίες
  1. Αναβουμε τον φουρνο στους 200 βαθμούς αντίσταση.
  2. Κάνουμε την γέμιση: Στο μίξερ χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί 2 με 3 λεπτά.
  3. Βουτυρωνουμε το ταψί της κουζίνας 40χ34 περιπου και το πασπαλιζουμε με αλευρι, αν έχουνε βάζουμε και μια λαδοκολα στον πάτο ειναι πιο καλα.
  4. Κάνουμε τη ζύμη κραμπελ: Βάζουυμε σε λεκανη τα υλικά ολα μαζί και με τα χερια μας τα τριβουμε, οχι ΖΥΜΩΜΑ.
  5. Παίρνουμε το 2|3 απο την ζυμη και την βαζουμε στο ταψί, το παταμε, ριχνουμε την κρέμα και επάνω τα φρούτα. Τα πατάμε λίγο. Μετά , την υπολοιπη ζυμη την πασπαλιζουμε επανω στα φρούτα.
  6. Ψήνουμε για 35 -40 λεπτα, να εχει ενα ωραιο χρυσαφενιο χρωμα, οταν κρυωσει καλα πασπαλιζουμε με αχνη και σερβίρουμε με σαντιγι.

http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/kc3a4sekuchen-me-froyta.html

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *