Τούρτα με μαρένγκες και φράουλες από την Σοκολατομανία !

ΥΛΙΚΑ

3 ΕΤΟΜΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΜΑΡΕΓΚΑ
1500 ΓΡ. ΦΡΑΟΥΛΕΣ
750 ΓΡ. ΣΑΝΤΙΓΥ
ΛΙΓΟ ΚΟΝΙΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΡΑΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 

ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΓΡΑΣΙΑ. ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.

ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΑΤΕΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΜΑΡΕΓΚΑ, ΤΗΝ ΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΑΣΗ. ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΑΡΕΓΚΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΙΣΕΙ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ.
ΓΡΗΓΟΡΟ , ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ!!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!


ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ!

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *