Τούρτα βανίλια με φρέσκες φράουλες, από τη Ρένα Κώστογλου και το koykoycook.gr!

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ :http://koykoycook.gr/?p=760

 

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
1 Φάκελος ζελέ φράουλα

1 σφηνάκι λικέρ φράουλα η κεράσι

1 φλιτζάνι ζεστό νερό(όχι καυτό)

Διαλύουμε το ζελέ στο ζεστό νερό .

Προσθέτουμε το λικέρ και αφήνουμε να κρυώσει προτού αρχίσουμε

να ποτίζουμε τα παντεσπάνια μας.

 

 

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
4 φάκελοι Γκαρνί ζαχαροπλαστικής βανίλια

2 φλυτζάνια γάλα φρέσκο

Χτυπήστε όλα τα υλικά στο μίξερ και βάλτε την κρέμα στο ψυγείο να σφίξει..

Ποτίστε το πρώτο παντεσπάνι και στρώστε μια δόση κρέμας.

Συνεχίστε με τα υπόλοιπα .

 

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ-ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
3 φάκελοι γκαρνί ζαχαροπλαστικής βανίλια

1,1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος 35%

1 κονσέρβα πολτό φράουλα η φρέσκια σάλτσα φράουλας

κατεψυγμένες η φρέσκιες φράουλες

Χτυπήστε το Γκαρνί βανίλιας με την κρέμα γάλακτος και καλύψτε την τούρτα.

Βάλτε από πάνω τον πολτό φράουλας και τις ολόκληρες φράουλες.

Βάλτε σε κορνέ την υπόλοιπη κρέμα και στολίστε γύρω γύρω..

Μπορείτε να την διακοσμήσετε και αλλιώς …

Εδώ ζεστάναμε μαρμελάδα φράουλα και την περάσαμε από λεπτή σήτα ..

Στρώσαμε ένα στρώμα μαρμελάδας πάνω στην τούρτα και την βάλαμε στο ψυγείο.

για 15 λεπτά ..

Μόλις σταθεροποιήθηκε η μαρμελάδα κάναμε ροζέτες με σαντιγί και βάλαμε πάνω φράουλες .

 

ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ….
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

(Επιμέλεια – Εκτέλεση συνταγής:Ρένα Κώστογλου)
(Φωτογραφίες :Ρένα Κώστογλου)

 

http://koykoycook.gr/?p=20733

12784768_695943843879800_1151768868_n

 

 

 

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *