Οδηγίες
- Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το αλεύρι, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
- Την απλώνουμε σε 2 φόρμες 26 cm με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά περίπου.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος (200 ml) σε σαντιγί, ενσωματώνουμε το τυρί κρέμα και την άχνη.
- Προσθέτουμε την σοκολάτα και δουλεύουμε με απαλές κινήσεις.
- Βάζουμε το ένα κρύο παντεσπάνι ως βάση.
- Προαιρετικά σιροπιάζουμε την μία βάση με σιρόπι (200 ml νερό, 200 γρ ζάχαρη. Βάζουμε την ζάχαρη να βράσει μαζί με το νερό για 5 λεπτά.)
- Απλώνουμε την κρέμα και τοποθετούμε το δεύτερο παντεσπάνι.
- Προαιρετικά σιροπιάζουμε.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος (200 ml) σε σαντιγί μαζί με τις βανίλιες και καλύπτουμε.
- Διακοσμούμε με ροζέτες και νιφάδες σοκολάτας.
Αφήστε μια απάντηση