Cheesecake με μαρμελάδα, από την Angela Ganoti και το ditucook.blogspot.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Υλικά:
1 πακέτο digestive
100 γρ. βούτυρο
500 γρ. φυτική κρέμα γάλακτος
300 γρ. τυρί κρέμα
250 γρ. μαρμελάδα της αρεσκείας μας (εδώ 4 κόκκινα φρούτα)
Τρίβουμε το μπισκότο στο μιξεράκι να γίνει πούδρα. Λιώνουμε το βούτυρο. Στο τσέρκι που θα χρησιμοποιήσουμε ρίχνουμε το μπισκότο και το βούτυρο. Ανακατεύουμε πολύ καλά να βραχεί όλο το μπισκότο και έπειτα το στρώνουμε σε ολόκληρο τον πάτο. Πιέζουμε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μια σφιχτή βάση. Τη βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Χτυπάμε τη φυτική κρέμα να γίνει σαντιγύ. Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και το ρίχνουμε μέσα στη σαντιγύ. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Στρώνουμε την κρέμα πάνω από το μπισκότο.

Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει και να σφίξει καλά για τουλάχιστον 4 ώρες. Έπειτα ανακατεύουμε τη μαρμελάδα και τη ρίχνουμε από πάνω. Μπορούμε να το βάλουμε πάλι στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα να το σερβίρουμε αλλά μπορεί να σερβιριστεί και απευθείας.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Έχω καταλήξει σε αυτή την απλούστατη συνταγή μετά από πολλές πολλές δοκιμές και πειράματα. Αντέχει στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 μέρες και επίσης μπορεί να σερβιριστεί σε ποτηράκι ή μπολάκια ατομικά για ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα. Genieten!

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *