Οδηγίες

  1. Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα.
  2. Προσθέτουμε το αυγό , το λάδι και ανακατεύουμε.
  3. Βάζουμε περίπου το μισό αλεύρι, λίγο αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη.
  5. Την βάζουμε σε λαδωμένο σκεύος, την σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
  6. Όταν είναι έτοιμη την πλάθουμε ελαφρώς και την χωρίζουμε σε δύο μέρη.
  7. Τα ανοίγουμε σε φύλλα και με ένα κουπ πατ κάνουμε μία τρύπα στην μέση.
  8. Βάζουμε το ένα φύλλο σε φόρμα 26 εκατοστών με πάτο για κέικ.
  9. Αν δεν έχουμε βάζουμε ολόκληρο το φύλλο χωρίς να κάνουμε την τρύπα.
  10. Πατάμε καλά τα πλαϊνά και απλώνουμε την πραλίνα φουντουκιού.
  11. Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο και πατάμε τα πλαϊνά.
  12. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 1 ώρα να φουσκώσει.
  13. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
  14. Αφήνουμε για 2-3 λεπτά και ξεφορμάρουμε.
  15. Διακοσμούμε με άχνη ζάχαρη και πραλίνα φουντουκιού.