ΜΙΛΦΕΙΓ με φράουλες, από το mpoukitses.gr!

  • Υλικά
  • 2 πακ.σφολιατίνια
  • 600 γρ. τυρί κρέμα η mascarpone
  • 300 γρ. κρέμα γάλακτος-φυτική
  • 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
  • 1 βανίλια
  • 1/2 κιλό φράουλες
  • 1/2 βαζάκι μαρμελάδα φράουλας
  • λίγη ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

ΕΚΤΈΛΕΣΗ:

  1. Την κρέμα γάλακτος χτυπάμε μαζί με την ζάχαρη άχνη και την βανίλια σε σαντιγί και προσθέτουμε λίγο-λίγο το τυρί.
  2. Καθαρίσουμε τις φράουλες και τις κόβουμε άμα είναι πολύ μεγάλες.
  3. Σε ένα πυρέξ βάζουμε τα μισά φύλλα σφολιάτας(αφήνουμε 2 -3 και τα τρίβουμε),από πάνω τις αλείφουμε με την μαρμελάδα.
  4. Το μισό από την κρέμα τυριού απλώνουμε επάνω από την μαρμελάδα,μετά πάλι 2 φύλλα ζύμης και το υπόλοιπο κρέμας.
  5. Στο τέλος ρίχνουμε από πάνω τελευταίο-τριμμένο φύλλο σφολιάτας,που μας έμεινε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

 

 

http://www.mpoukitses.gr/sou-sfoliata/milkfei.html

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *