Mια συνταγή με γεύση από την αγαπημένη μας σοκοφρέτα ION!

Προετοιμασία
30 Λεπτά
Ποσότητα
25 τεμάχια
Επίπεδο
Easy

Συστατικά
Υλικά για τη ζύμη
450γρ αλεύρι
60γρ μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
2 αυγά
600-700ml γάλα
30γρ ζάχαρη
100γρ λιωμένο βούτυρο
60γρ ΙΟΝ Σοκοφρέτα Cream
ολόκληρα μπισκότα της αρεσκείας μας
30-50γρ θρυμματισμένα μπισκότα

Υλικά για τη διακόσμηση
ΙΟΝ Σοκοφρέτα Cream
σπασμένα μπισκότα
φρούτα εποχής
φύλλα δυόσμου

Οδηγίες

1.Εκτέλεση για τη ζύμη: Σε ένα μεγάλο μπoλ ανακατεύω όλα τα υγρά υλικά καλά με ένα σύρμα και έπειτα προσθέτω σε 3-4 δόσεις τα στερεά υλικά μου(θρυμματισμένα μπισκότα, αλεύρι, ζάχαρη, μπέικιν).
2.Σε ένα αντικολλητικό μικρό τηγάνι με την βοήθεια μιας κουτάλας, (αφού πρώτα αφήσω να ζεσταθεί καλά σε μέτρια φωτιά και ρίχνω λίγο βούτυρο) απλώνω το μείγμα και στην μέση του τοποθετώ δυο ολόκληρα μπισκότα, μόλις αρχίσει να παίρνει χρώμα από την μια μεριά γυρνάω το pancake μου με μια σπάτουλα, μόλις πάρει χρώμα αφαιρώ από το τηγάνι σε ένα πιάτο.
3.Διακόσμηση: Στήνουμε τα pancakes το ένα πάνω στο άλλο, αφού πρώτα τα αλείψουμε με ΙΟΝ Σοκοφρέτα Cream, στο ενδιάμεσο από τις στρώσεις τοποθετούμε ψιλοκομμένα φρούτα, χονδροσπασμένα μπισκότα και μικρά φύλλα δυόσμου.

Μερίδες : 25

Σχετικά με το Σεφ

Μίκα Παντελάκη

Μίκα ΠαντελάκηΗ Μίκα Παντελάκη γεννήθηκε το 1994 και είναι απόφοιτη της Σχολής Μαγειρικής Etoile. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από γνωστούς Έλληνες Σεφ Ζαχαροπλάστες και Μάγειρες. Έχει δουλέψει σε γνωστά εστιατόρια της Αθήνας …

Περισσότερα για τον σεφ…

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *