Τάρτες banoffee , από την Αλλατίνη – Χειρονομία αγάπης!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Τα πιο τέλεια banoffee που έχετε δοκιμάσει ποτέ!
Υλικά
Για τη ζύμη:
335 γρ. αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις
235 γρ. βούτυρο
100 γρ. ζάχαρη άχνη
3 κρόκοι αυγών


Για τη γέμιση:
395γρ. συμπυκνωμένο γάλα
2 με 3 μπανάνες κομμένες σε φέτες
300 γρ. σαντιγί

 

Εκτέλεση
Για τη ζύμη
Σε ένα μπολ, ρίξτε το βούτυρο, το αλεύρι και τη ζάχαρη άχνη και ανακατέψτε. Προσθέστε τους κρόκους των αυγών και συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τυλίξτε το μπολ με μια πλαστική μεμβράνη και αφήστε τη ζύμη σας να ξεκουραστεί για 2 ώρες!
Τοποθετήστε τα δοχεία του συμπυκνωμένου γάλακτος στο πυθμένα μιας κατσαρόλας και σκεπάστε τα με νερό. Αφήστε τα να σιγοβράσουν για 3 ώρες. Μόλις είναι έτοιμα αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς.
Ανοίξτε τη ζύμη σας σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, κόψτε τη σε 2 ή 3 μεγάλα κομμάτια και τοποθετήστε τις ζύμες σας στις βάσεις για τις τάρτες σας. Ψήστε στους 180 ο C μέχρι η ζύμη σας να ροδίσει.
Ρίξτε το καραμελωμένο γάλα σας μέσα στις τάρτες, ρίξτε από πάνω τις μπανάνες και απλώστε την σαντιγί και έτοιμα τα Banoffee σας!

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

 

 

https://www.facebook.com/allatini.elbisco.gr/photos/a.376249332387501.95756.375739929105108/938158066196622/?type=1&theater

"Τα πιο τέλεια banoffee που έχετε δοκιμάσει ποτέ! 
Υλικά 
Για τη ζύμη:
335 γρ. αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις 
235 γρ. βούτυρο
100 γρ. ζάχαρη άχνη
3 κρόκοι αυγών
Για τη γέμιση: 
395γρ.  συμπυκνωμένο γάλα
2 με 3 μπανάνες κομμένες σε  φέτες
300 γρ.  σαντιγί  Εκτέλεση 
Για τη ζύμη 
Σε ένα μπολ, ρίξτε  το βούτυρο, το αλεύρι και τη ζάχαρη άχνη και ανακατέψτε. Προσθέστε τους κρόκους των αυγών και συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τυλίξτε το μπολ με μια πλαστική μεμβράνη και αφήστε τη ζύμη σας να ξεκουραστεί για 2 ώρες! 
Τοποθετήστε τα δοχεία του συμπυκνωμένου γάλακτος στο πυθμένα μιας κατσαρόλας και σκεπάστε τα με νερό. Αφήστε τα να σιγοβράσουν  για 3 ώρες. Μόλις είναι έτοιμα αφήστε τα να κρυώσουν εντελώς. 
Ανοίξτε τη ζύμη σας σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, κόψτε τη σε 2 ή 3 μεγάλα κομμάτια και τοποθετήστε τις ζύμες σας  στις βάσεις για τις τάρτες σας. Ψήστε στους 180 ο C μέχρι η ζύμη σας να ροδίσει. 
Ρίξτε το καραμελωμένο γάλα σας μέσα στις τάρτες, ρίξτε από πάνω τις μπανάνες και απλώστε την σαντιγί και έτοιμα τα Banoffee σας!"
ι ·
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *