Bolero-Biodiet

Το υγρό σουφλέ σοκολάτας είναι το γευστικότερο Χριστουγεννιάτικο σοκολατένιο γλυκό μόνο για τους παθιασμένους της σοκολάτας.!

Συστατικά:

200 γρ. κουβερτούρα

100 γρ. βούτυρο

100 γρ. ζάχαρη

​3 αυγά

​50 γρ. αλεύρι

​50 γρ. φρέσκα cranberries

 

Οδηγίες:

Ζεσταίνουμε τον φούρνο μας στους 180 βαθμούς.

Σε μπεν μαρι λιώνουμε την σοκολάτα μαζί με το βούτυρο.

Ανακατεύουμε καλά να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα αυγά και το αλεύρι.

Ανακατεύουμε πάλι πολύ καλά και ρίχνουμε το μείγμα μας σε μπολάκια βουτυρωμένα και αλευρωμένα ή σε μία φόρμα.

Ψήνουμε για 15-18 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο μας και βγάζουμε.

Όταν βγεί το γλυκό μας θα νομίζετε ότι είναι άψητο αλλά έτσι πρέπει να είναι.

Μην το παραψήσετε γιατί θα χάσετε την υπέροχη λάβα σοκολάτας.

Γαρνίρουμε με τα φρέσκα cranberries και λίγη άχνη ζάχαρη.

http://www.gourmed.gr/syntages/oles-oi-syntages/ygro-soyfle-sokolatas-me-freska-kranmperi?tid=1718

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *