VIAP-MENTEL(June2017-gif)(εσωτερικές)
fineti

Υλικά

100 γρ. ταχίνι
120 γρ. μέλι
1 πρέζα αλάτι
120 γρ. βρώμη
50 γρ. καρύδια χοντροκομμένα ή άλλο ξηρό καρπό χοντροκομμένο
50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, χοντροκομένη
1 κ.γ. κανέλα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C στον αέρα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ταχίνι, το μέλι, τη κανέλα και το αλάτι.
Με το που πήξει το μείγμα, σταματάμε και βάζουμε και τα 60 γρ. από τη βρώμη μας.
Σε ένα μούλτι βάζουμε τα υπόλοιπα 60 γρ. βρώμης, τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σκόνη και τα προσθέτουμε στο μπολ μας.
Βάζουμε στο μπολ και τα καρύδια ή ξηρούς καρπούς της αρεσκείας μας, τη σοκολάτα και ανακατεύουμε πολύ καλα.
Βάζουμε τα γάντια μας και φτιάχνουμε ένα ένα τα μπισκότα μας
Και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Αφήνουμε λίγο κενό μεταξύ τους γιατί θα απλώσουν στο ψήσιμο.
Ψήνουμε στον φούρνο για 10 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμα, αφαιρούμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσουν για 5-10 λεπτά.

καλη επιτυχια <3

 

https://www.facebook.com/cookingwithL/photos/a.841054172596236.1073741879.664704013564587/1485653284802985/?type=3&theater&notif_t=notify_me_page&notif_id=1488867318442819

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.