Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Πανεύκολα Σφολιατίνια με αμύγδαλα και ζάχαρη!

Συστατικά
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 1 ασπράδι αυγού χτυπημένο
  • μισή με 1 κούπα αμύγδαλα φιλέ
  • ζάχαρη
Οδηγίες
  1. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω σε λαδόκολλα που έχουμε βάλει στο ταψί του φούρνου και αλείφουμε με το ασπράδι του αυγού.
  2. Ραντίζουμε σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας αμύγδαλο.
  3. Στη συνέχεια ρίχνουμε με ένα κουτάλι αρκετή ζάχαρη.
  4. Κόβουμε με τον κόφτη πίτσας ή μαχαίρι τη σφολιάτας οριζόντια και κάθετα σε κομμάτια μικρά ή μεγάλα ανάλογα πώς τα θέλουμε.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 β. μέχρι να ροδίσουν περίπου 10 λεπτά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε όταν κρυώσουν τα μπισκοτάκια μας να τα ραντίσουμε με αραιωμένη μερέντα.

Επίσης μπορούμε να ενώσουμε 2 μπισκοτάκια βάζοντας ανάμεσα μερέντα.

 

http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/mpiskota-sfoliatas-me-amygdala.html

 

 

image_pdfimage_print

Related Posts

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *