Μπισκότα σφολιάτας με αμύγδαλα, από την Ηλιάννα και τις “Μαγειρικές Διαδρομές”!
Πανεύκολα Σφολιατίνια με αμύγδαλα και ζάχαρη!
Συστατικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 1 ασπράδι αυγού χτυπημένο
- μισή με 1 κούπα αμύγδαλα φιλέ
- ζάχαρη
Οδηγίες
- Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω σε λαδόκολλα που έχουμε βάλει στο ταψί του φούρνου και αλείφουμε με το ασπράδι του αυγού.
- Ραντίζουμε σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας αμύγδαλο.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε με ένα κουτάλι αρκετή ζάχαρη.
- Κόβουμε με τον κόφτη πίτσας ή μαχαίρι τη σφολιάτας οριζόντια και κάθετα σε κομμάτια μικρά ή μεγάλα ανάλογα πώς τα θέλουμε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 β. μέχρι να ροδίσουν περίπου 10 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε όταν κρυώσουν τα μπισκοτάκια μας να τα ραντίσουμε με αραιωμένη μερέντα.
Επίσης μπορούμε να ενώσουμε 2 μπισκοτάκια βάζοντας ανάμεσα μερέντα.
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
http://mageirikesdiadromes.gr/recipes/mpiskota-sfoliatas-me-amygdala.html
Ίσως σας ενδιαφέρουν :
Σοκολατένια μπισκότα βουτύρου, από την αγαπημένη Μαίρη Τρακάδα και το katinostimo.blogspot.com!
Φανταστικά σοκολατένια μαλακά μπισκότα με φουντούκι, από την Σόφη Τσιώπου!
Μπισκότα βρώμης με μέλι, φρούτα, και ξηρούς καρπούς, από τον Παναγιώτη Θοδωρίτση και το sintagespano...
Μπισκότα σοκολατένια και κανέλας με στέβια, από την Μαρία Κούρτη και το syntagesgiadiabitikoys.blogs...
Υγιεινά μπισκότα ΜΟΝΟ με 3 υλικά, από το Διαιτολογικό Γραφείο θαλή Παναγιώτου και το allazwdiatrofi....
Γλυκό ψυγείου με πτι μπερ, σοκολάτα, μπανάνα και καραμέλα, από το icookgreek.com!