Μπισκότα σοκολατένια και κανέλας με στέβια, από την Μαρία Κούρτη και το syntagesgiadiabitikoys.blogspot.gr

ΥΛΙΚΑ ( ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ)
  • 1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
  • 1/2 κούπα λάδι ελαφρύ
  • 1/2 κούπα ( και λιγότερο) la mia stevia κρυσταλλική σε αναλογία 1/3 
  • 2 κούπες αλεύρι ολικής
  • 1/2 κούπα κακάο
  • μια πρεζα αλάτι
  • ξύσμα απο 1 πορτοκάλι




 

ΥΛΙΚΑ ( ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΝΕΛΑΣ)
  • χυμό από μισό πορτοκάλι
  • ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • 1/2 κούπα λάδι ελαφρύ
  • 1/2 κούπα ζάχαρη καρύδας ή μαύρη ζάχαρη
  • 1 κ.γλ. κανέλα
  • μια πρέζα αλάτι
  • 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 

 

 
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε με το σύρμα και τελευταίο το αλεύρι 
Πλάθουμε μικρά μπισκοτάκια τα βάζουμε σε ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 για 20 λεπτά… Υπέροχα και πολύ εύκολα μπισκοτάκια τραγανά για τον καφέ μας ή ως σνάκ 

……………ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ………..

 

http://syntagesgiadiabitikoys.blogspot.gr/2016/02/blog-post_14.html?spref=fb

 

 

 

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *