Cheesecake βατόμουρο χωρίς ψήσιμο, από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και το dimitrisskarmoutsos.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
ΧΡΟΝΟΣ:
ΜΕΡΙΔΕΣ: 8
ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1

ΥΛΙΚΑ

  • 1 ½  πακέτο κρέμα τυριού
  • 3 κ.σ. ζάχαρη
  • 1 φλ κρέμα γάλακτος
  • 1 κ.σ. φρέσκος χυμός λεμονιού
  • 8 μπισκότα τύπου digestive
  • 225 γρ βατόμουρα
  • 1/2 φλ μαρμελάδα βατόμουρο

Διαδικασία

Με ένα μίξερ χτυπάμε την κρέμα τυριού και τη ζάχαρη μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.

Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και προσθέτουμε σταδιακά την κρέμα γάλακτος.

Αυξάνουμε την ένταση και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει παχύ και σκληρό, για 2 λεπτά περίπου.

Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.

Λιώνουμε τα μπισκότα και μοιράζουμε σε 8 μεμονωμένα κύπελλα ή γυάλινα βαζάκια.

Προσθέτουμε από πάνω το μείγμα του τσιζκέικ, βατόμουρα και μαρμελάδα, απλώνοντας πάλι από πάνω μείγμα τσιζκέικ, μαρμελάδα βατόμουρο και γαρνίρουμε με βατόμουρα.

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον πριν σερβίρουμε.

 

 

http://www.dimitrisskarmoutsos.gr/syntagi/770/Cheesecake-vatomoyro-choris-psisimo

 

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *