Chocolate Heart Pops by Gabriel Nikolaidis and the Cool Artisan!
Τώρα δεν έχεις δικαιολογία να μην ετοιμάσεις ένα γλυκάκι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν δεν προλαβαίνει να ψήνεις την πάβλοβα για 3 ώρες, μπορείς να φτιάξεις αυτά τα εξίσου εντυπωσιακά heart pops σε 7 μόλις λεπτά με δύο μόνο υλικά!
Υλικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 20 κουταλιές του γλυκού πραλίνα φουντουκιού
Εκτέλεση
- Απλώνουμε τη σφολιάτα πάνω σε μια λαδόκολλα.
- Με το κουπάτ σε σχήμα καρδιάς κόβεις τα κομμάτια.
- Αφαιρείς τη σφολιάτα που περισσεύει και μεταφέρεις τις καρδιές σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 7 λεπτά.
- Μόλις ροδοκοκκινίσουν τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Απλώνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού πραλίνα πάνω σε μια καρδιά και στη συνέχεια τοποθετούμε από πάνω ακόμα μια καρδιά, σαν να κάνουμε τοστ.
- Στερεώνουμε στο κέντρο τα sticks των cake pops και τα τοποθετούμε σε πιατέλα.
- Εγώ τα στερέωσα σε φελιζόλ για να είναι πιο εντυπωσιακά.
Ingredients
- 1 sheet puff pastry
- 20 teaspoons hazelnut praline
Eνημέρωση :
Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.
Directions
- Spread the pastry on a baking sheet.
- Use a heart shaped cookie cutter to form the hearts.
- Bring the hearts on a baking sheet covered with parchment paper.
- Bake in a well preheated oven at 180°C for 7 minutes.
- Once golden brown remove from oven and allow to cool.
- Apply a teaspoon of praline on each heart and then place a second heart on top.
- Fix the stick in the center of the heart pop and set them on a platter.
- I‘ ve set them on styrofoam to make it look more impressive.
Serve With Love
Αφήστε μια απάντηση