DDD(winter2017)
Bolero-Biodiet

Το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού γίνεται η καλύτερη βάση για απολαυστικά smoothies.

Με καρπούζι και φράουλα
Υλικά (για 4 ποτήρια)
5 φλτζ. κομμάτια καρπούζι καθαρισμένο
200 γρ. Φράουλες καθαρισμένες και κατεψυγμένες
χυμό από 1/2 λεμόνι
προαιρετικά καστανή ζάχαρη ή μέλι

Εκτέλεση
1. Αλέθουμε στο μπλέντερ το καρπούζι.
2. Προσθέτουμε τις φράουλες και το χυμό λεμονιού και αλέθουμε ξανά.
3. Ελέγχουμε το πόσο γλυκό είναι και εάν θέλουμε προσθέτουμε λίγη καστανή ζάχαρη ή λίγο μέλι.
4. Σερβίρουμε αμέσως.
Εάν θέλουμε γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου.

Με καρπούζι και φράουλα Greek-Gourmet.gr

Με καρπούζι και φράουλα

Με καρπούζι και μάνγκο
Υλικά (για 4 ποτήρια)
5 φλτζ. κομμάτια καρπούζι καθαρισμένο
1 μάνγκο καθαρισμένο, κομμένο σε κομματάκια και κατεψυγμένο
100 ml κρύο νερό
προαιρετικά καστανή ζάχαρη ή μέλι

Εκτέλεση
1. Αλέθουμε στο μπλέντερ το καρπούζι.
2. Προσθέτουμε το μάνγκο, το νερό και αλέθουμε ξανά.
3. Ελέγχουμε το πόσο γλυκό είναι και εάν θέλουμε προσθέτουμε λίγη καστανή ζάχαρη ή λίγο μέλι.
4. Σερβίρουμε αμέσως.

Με καρπούζι και μάνγκο Greek-Gourmet.gr

Με καρπούζι και μάνγκο

Με καρπούζι και μπανάνα
Υλικά (για 4 ποτήρια)
4 φλτζ. κομμάτια καρπούζι καθαρισμένο
2 μπανάνες κομμένες σε κομματάκια και κατεψυγμένες
3 φλτζ. σπανάκι baby100 ml κρύο νερό

Εκτέλεση
1. Αλέθουμε στο μπλέντερ το καρπούζι.
2. Προσθέτουμε τις μπανάνες και αλέθουμε ξανά.
3. Τελευταία προσθέτουμε το σπανάκι και το κρύο νερό.
4. Αλέθουμε και σερβίρουμε.

Με καρπούζι και μπανάνα Greek-Gourmet.gr

Με καρπούζι και μπανάνα

Με καρπούζι, μήλο και αχλάδι
Υλικά (για 4 ποτήρια)
4 φλτζ. καρπούζι σε κομμάτια, καθαρισμένο
2 μήλα
2 αχλάδια
150 ml. Κρύο νερό

Εκτέλεση
1. Αλέθουμε στο μπλέντερ το καρπούζι.
2. Προσθέτουμε το μήλο και το αχλάδι και συνεχίζουμε το άλεσμα.
3. Προσθέτουμε το νερό σιγά σιγά ελέγχοντας την πυκνότητα του ροφήματος.
4. Σερβίρουμε σε ποτήρια με πάγο.

Με καρπούζι, μήλο και αχλάδι Greek-Gourmet.gr

Με καρπούζι, μήλο και αχλάδι

Με καρπούζι και ροδάκινο
Υλικά (για 4 ποτήρια)
4 φλτζ. καρπούζι σε κομμάτια, καθαρισμένο
1 φλτζ. φράουλες καθαρισμένες και παγωμένες
2 ροδάκινα καθαρισμένα
100 ml. κρύο νερό

Εκτέλεση
1. Αλέθουμε στο μπλέντερ το καρπούζι.
2. Προσθέτουμε τις παγωμένες φράουλες αλέθουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε τα ροδάκινα.
3. Προσθέτουμε το νερό σιγά σιγά ελέγχοντας την πυκνότητα του ροφήματος.
4. Σερβίρουμε και διακοσμούμε τα ποτήρια με μία φέτα ροδάκινο.

Με καρπούζι και ροδάκινο Greek-Gourmet.gr

Με καρπούζι και ροδάκινο

https://greek-gourmet.gr/drosera-smoothies-me-karpouzi/

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.