DDD(winter2017)
Bolero-Biodiet

Τι θα λέγατε για μια δροσερή πουτίγκα φράουλας;
Υλικά 
200 γρ. μπισκότα Πτι – Μπερ Αλλατίνη
500 γρ. φράουλες
250 ml κρέμα γάλακτος (πλήρης)
150 γρ. ζάχαρη
30 γρ. βούτυρο ανάλατο
125 ml γάλα
125 ml sangria
1 πρέζα αλάτι
3 φύλλα ζελατίνης 


Εκτέλεση 


Αφού ζεστάνετε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη, σε μέτρια φωτιά, προσθέστε το βούτυρο.
Διαλύστε στο ζεστό μείγμα τα φύλλα ζελατίνης (προηγουμένως τα μαλακώνετε σε παγωμένο νερό).
Βάζετε στο μπλέντερ τις φράουλες, το αλάτι, το μείγμα της κρέμας γάλακτος, το γάλα και τη sagria. Χτυπήστε για 5 λεπτά και προσθέστε και το τριμμένο μπισκότο.
Αφού βάλετε το μείγμα σε μια φόρμα, τοποθετήστε την στο ψυγείο και αφήστε την για ένα 24ωρο, μέχρι να πήξει.

Φωτογραφία του χρήστη Αλλατίνη - Η Χαρά της Δημιουργίας.
image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.