Οδηγίες

  1. Βάζουμε το νερό μαζί με την ζάχαρη (500 γρ) να βράσουν για 5 λεπτά, από την στιγμή που θα αρχίσουν να κοχλάζουν.
  2. Χτυπάμε το αυγό μαζί με την ζάχαρη (2 κουταλιές) να αφρατέψει.
  3. Προσθέτουμε το γιαούρτι, το σπορέλαιο, το μπέϊκιν, τις βανίλιες, το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε καλά.
  4. Με τα χέρια μας ενσωματώνουμε το αλεύρι.
  5. Παίρνουμε μία μικρή ποσότητα και την βάζουμε σε φόρμα σιλικόνης.
  6. Πασπαλίζουμε με λίγο σιμιγδάλι και ξεφορμάρουμε σε λαδωμένο ταψί.
  7. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν ξανθό χρώμα.
  8. Όσα είναι καυτά σιροπιάζουμε με χλιαρό σιρόπι.
  9. Σερβίρουμε αφού κρυώσουν.