Γεμιστοί χουρμάδες με κρέμα κάσιους και φυστικοβούτυρο, από την Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Διαμαντοπούλου Ελεάνα και το veggie.gr!


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

 

Υλικά:
10 χουρμάδες
50γρ ωμά κάσιους
10γρ φυστικοβούτυρο
2κ γλυκού σιρόπι σφενδάμου
2κ γλυκού φυτικό γάλα

Eνημέρωση :

Το sokolatomania.gr περιέχει διαφημίσεις Google . Δεν κοστίζουν κάτι σε εσάς, όμως κάνοντας ένα κλικ σε αυτές, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται.

Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα κάσιους στο μούλτι μέχρι να αποκτήσουν μια σχετικά λεία υφή, για 2 λεπτά περίπου.
Ζεσταίνουμε το φυστικοβούτυρο και το ανακατεύουμε με τα κάσιους, το γάλα και το σιρόπι.
Ανοίγουμε τους χουρμάδες και βγάζουμε τα κουκούτσια.
Γεμίζουμε τους χουρμάδες και τους βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά. Σερβίρουμε με σιρόπι σοκολάτας!

Φωτογραφία του χρήστη Χορτοφαγία & υγιεινή διατροφή.
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Ίσως σας ενδιαφέρουν :



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *