Creta Carob
BOLERO-BIODIET

Υλικά:
500 γρ. χτυπημένη κρέμα γάλακτος σε σαντυγί +1/2 κούπα άχνη ζάχαρη
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 10%
Μπισκότα Digestive ή Πτι-μπερ
Διακόσμηση: ό,τι τραβάει η όρεξή σας!


Διαδιακασία:


Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ και όταν φουσκώσει προσθέτουμε τη ζάχαρη. Μετά προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά να ενσωματωθούν.
Σε ατομικά κυπελλάκια σπάμε μισκότα και τα εναλλάσσουμε με την κρέμα. Από πάνω διακοσμούμε κατά βούληση! Μπορείτε και να βάλετε σε αποσπώμενη φόρμα μια στρώση μπισκότο, μια κρέμα και να το κόβετε κομμάτια. Καλό θα είναι να διασκοσμείτε λίγο πριν το σερβίρισμα, για να είναι φρέσκια η διακόμηση.

Στη φωτογραφία έχουν χρησιμοποιηθεί: Γλυκό κουταλιού κεράσι, κυδώνι, μαρμελάδα βερίκοκο και πορτοκάλι, όλα από τις Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού by Andriana, καθώς επίσης σταγόνες σοκολάτας και τριμμένα πουράκια.

 

Καλή επιτυχία και απόλαυση!!

https://www.facebook.com/587739244669476/photos/a.595131880596879.1073741831.587739244669476/729464883830244/?type=1&theater

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *