Creta Carob
BOLERO-BIODIET



Υλικά:

  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος KRETORE (ή όποια προτιμάτε, αλλά αν πάρετε άλλη κρέμα γάλακτος θα προσθέσετε όταν φουσκώσει 1/2 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη) χτυπημένη σε σφιχτή σαντιγί
  • 1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ

 

Εκτέλεση:

 

1. Χτυπάτε σε σφιχτή σαντιγί την κρέμα γάλακτος. Αναμειγνύετε απαλά με το γιαούρτι.
2. Στρώνετε μια σειρά μπισκότων σε αποσπώμενη φόρμα ή πλαστικό δοχείο και από πάνω απλώνετε το μισό μείγμα σαντιγί -γιαούρτι.
3. Βάζετε άλλη μια στρώση μπισκότων με τον ίδιο τρόπο όπως της βάσης, ώστε να δημιουργηθούν σάντουιτς και απλώνετε το υπόλοιπο μείγμα σαντιγί-γιαούρτι από πάνω.
4. Το βάζετε στο ψυγείο για μια ώρα και έτοιμο!!

Tip: Για να μη βαριέστε με την ίδια διακόσμηση στο γλυκό το αφήνετε λευκό και κάθε φορά που το κόβετε το στολίζετε διαφορετικά:
1) Με μαρμελάδα βερίκοκο: http://epaggelmagynaika.gr/marmelada-verikoko/
2) Με γλυκό κουταλιού κεράσι ή βύσσινο: http://epaggelmagynaika.gr/glyko-kerasi/,http://epaggelmagynaika.gr/glyko-koutaliou-vissino-kai-vissinada/
3) τρούφα, πουράκια, τριμμένη σοκολάτα, ξηρούς καρπούς…. και ό,τι τραβάει η όρεξή σας!!

Καλή επιτυχία!!

Ανδριάνα

 

 

http://epaggelmagynaika.gr/glyko-psygeiou-me-3-ylika/

image_pdfimage_print

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *